Женский сайт Запорожья WOMAN

Если Вам не пришел код активации на форуме, свяжитесь с администрацией сайта по эл.адресу womanzp(собачка)yandex.ru, указав в письме свой ник, чтобы мы активировали его вручную. Или же каждые два дня все ники будут активированы автоматом.

Текущее время: 13 июл 2025, 06:19

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: А кто ваш муж\любимый\парень?
СообщениеДобавлено: 14 сен 2012, 14:13 
WOMAN-UA

Медали: 17
БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
Я: Любимая жена
Детки: донечки
Знак зодиака: Весы
Ми ж в першу чергу - Жінки!!!!!!!!!! А значить - без чоловіків нам ніяк!!!!!! Про свекрух, дитячі й весільні фото говоримо... а про чоловіків хіба дещо, крізь рядки :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
...Пропоную, поговорити про наших других половинок!!!!!!!!!!

*Як ви познайомилися? що вас вразило в коханому? зразу серце підказало - "це він?" яка історія вашого кохання?

*які безперечні позитивні якості у вашого чоловіка? за що б ви його хвалили-не перехвалили? які його хоббі, захоплення?

*в якій сфері діяльності він працює? імпонує йому його фах? знайшов себе?

*ну і про "ложки дьогтя"... у кожного ж свої "таргани в голові"... а які вони у вашого мужчини?

*ну й може хто фото захоче поділитися! Буде цікаво, бо не тільки вони ліплять своїх Галатей, а ми теж щодня над ними працюємо!!!!!!!!!!!!!

Отже - :writer: :writer: :writer: :writer: :writer: :writer: :writer: :writer: :writer: :writer: :writer:

Заголовок сообщения: Re: А кто ваш муж\любимый\парень?
СообщениеДобавлено: 14 сен 2012, 14:15 
ЖИВУ Я ТУТ...

Медали: 27
Светлячки форума (1) БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Клубничка форума (1) Любознательность форума (1) Дружелюбие форума (1)
Фея форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Сердце форума (1) Колкая штучка (1) Похвастушка форума (1)
Мама сыночка (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) За идею! (1) Активистка форума (1) Игроман форума (1)
ТОП-100 (1) Конкурс лучшая кукла-голопопик (1) WOMAN-квест (1) Узнай форумчанку (1) День Св.Валентина (1) ТОП-10 (1)
Детки: Илья
Знак зодиака: Козерог
оо......мой будет против))))что б я все афишировала ))))

СообщениеДобавлено: 14 сен 2012, 14:29 
V.I.P. WOMAN

Медали: 9
Детсоветка форума (1) Любознательность форума (1) Дружелюбие форума (1) Золотые ручки форума (1) Мама сыночка (1) За рассказ о родах (1)
ТОП-100 (1) Креативная WOMAN (1) Рукодельница года (1)
Я: Не указано
Ой, это моя любиая тема:)
*Як ви познайомилися? що вас вразило в коханому? зразу серце підказало - "це він?" яка історія вашого кохання? Про этот впорос я рассказывала вот здесь http://woman.zp.ua/forum/viewtopic.php?f=22&t=2004&start=40. Не буду повторяться. :)

*які безперечні позитивні якості у вашого чоловіка? за що б ви його хвалили-не перехвалили? які його хоббі, захоплення? Ну, во-первых, он - любовь всей моей жизни, поэтому объективности не ждите :) Это мой идеал мужчины, к которому я всю жизнь свою шла. Для меня он во всем лучший. Обожаю его за честность, потому что презираю мужиков-врунов, за его мужской характер, за то что с ним чувствую себя женщиной ЗА мужчиной.

*в якій сфері діяльності він працює? імпонує йому його фах? знайшов себе? Он-спортсмен, тренер, учитель физкультуры и турист на всю голову. Всё это - его жизнь, профессия, хобби. Это точно его! Хоть он из нас двоих реализуется (быть учителем - моя мечта)

*ну і про "ложки дьогтя"... у кожного ж свої "таргани в голові"... а які вони у вашого мужчини? ;-) ;-) ;-)

*ну й може хто фото захоче поділитися! Буде цікаво, бо не тільки вони ліплять своїх Галатей, а ми теж щодня над ними працюємо!!!!!!!!!!!!! Фотку выставлять не буду, но кому интересно, есть с ним фотка в теме Лучший свадебный фотограф Запорожья

Такой вот он мой любимый.

СообщениеДобавлено: 15 сен 2012, 14:13 
WOMAN-UA

БАОБАБочки форума (1) Детсоветка форума (1) Дружелюбие форума (1) Шеф-повар форума (1) Изюминка форума (1) Муза форума (1)
Похвастушка форума (1) Мама доченьки (1) За рассказ о родах (1) Будьмо! (1) Почетная мамочка (1) ТОП-100 (1)
Конкурс ретро игрушек (1) День Св.Валентина (1) Декабрьский марафон-2015 (1) ТОП-10 (1) SUРER-МАМА (1)
*Як ви познайомилися? що вас вразило в коханому? зразу серце підказало - "це він?" яка історія вашого кохання?

...а ми познайомилися на роботі! Разом працювали півроку... ніхто собі нічого недумав...

*які безперечні позитивні якості у вашого чоловіка? за що б ви його хвалили-не перехвалили? які його хоббі, захоплення?

...мій чоловік - найгосподарніший чоловік в світі... я розслаблено можу займатися природніми жіночими справами і не навіть не здогадуватися, що таке плоскогубці, молоток; де продається картопля; взагалі - де що найвигідніше і найякісніше купити...
А захоплюється чоловік усілякими технічними штучками

*в якій сфері діяльності він працює? імпонує йому його фах? знайшов себе?

за фахом моя друга половинка - технік-технолог зварювального виробництва. у цій сфері і працював, але останні роки перейшов як водій першого класу у сферу автогосподарства.

*ну і про "ложки дьогтя"... у кожного ж свої "таргани в голові"... а які вони у вашого мужчини?

...чоловік у мене, хоч із золотими руками (меблі вдома сам робив, технічний ремонт...), але дуже прискіпливий... Бориться з чорним запорізьким пилом на вікнах, бо не може ним дихати... постійно дістає порадами, де який провід як вимикати, зкрутити... :listen: :listen: :listen: :listen: :listen: :listen: :listen: :listen: :listen: :listen:

СообщениеДобавлено: 16 сен 2012, 07:00 
WOMAN-UA

Шуня писал(а):
Ой, это моя любиая тема:)
*Як ви познайомилися? що вас вразило в коханому? зразу серце підказало - "це він?" яка історія вашого кохання? Про этот впорос я рассказывала вот здесь http://woman.zp.ua/forum/viewtopic.php?f=22&t=2004&start=40. Не буду повторяться. :)

*які безперечні позитивні якості у вашого чоловіка? за що б ви його хвалили-не перехвалили? які його хоббі, захоплення? Ну, во-первых, он - любовь всей моей жизни, поэтому объективности не ждите :) Это мой идеал мужчины, к которому я всю жизнь свою шла. Для меня он во всем лучший. Обожаю его за честность, потому что презираю мужиков-врунов, за его мужской характер, за то что с ним чувствую себя женщиной ЗА мужчиной.

*в якій сфері діяльності він працює? імпонує йому його фах? знайшов себе? Он-спортсмен, тренер, учитель физкультуры и турист на всю голову. Всё это - его жизнь, профессия, хобби. Это точно его! Хоть он из нас двоих реализуется (быть учителем - моя мечта)

*ну і про "ложки дьогтя"... у кожного ж свої "таргани в голові"... а які вони у вашого мужчини? ;-) ;-) ;-)

*ну й може хто фото захоче поділитися! Буде цікаво, бо не тільки вони ліплять своїх Галатей, а ми теж щодня над ними працюємо!!!!!!!!!!!!! Фотку выставлять не буду, но кому интересно, есть с ним фотка в теме Лучший свадебный фотограф Запорожья

Такой вот он мой любимый.

фото - клас! і історія! Успіхів Вам!!!!!!!!!!!!!

Часовой пояс: UTC + 2 часа